Mitt 2014
Ja, nu är det dags. Summeringen av 2014. 
 
Januari, Februari, Mars, April
Detta var inte mina bästa månader kan jag säga. Månader med cellgifter. Jag låg mest i min säng, kollade på Dr Phil. Jag skaffade mig ett par nya glasögon. I Mars satte jag mig på en häst för första gången på 3 år. Var på akuten för jag hade ett operationssår som vägrade att läka.
 
 
 
Maj, Juni, Juli
Jag slutade min behandling den 5 maj 2014. Jag fick reda på den 9 maj att jag fortfarande var cancerfri, och jag började genast att planera mitt liv. Fotograferade BrottningsSM i Vinslöv och Elins bal-bilder. Började med Viktväktarna, åt massa bananpannkaka, jag och P åkte till Köpenhamn. Fick reda på att jag bär Lynchgenen, Caspian blev sjuk, Kaffe opererades, Jag, Adina, Nea & Sissa var på Falsterbo och träffade Malin & Peder, P & jag var på SvedalaRocken. Jag var i Köpenhamn med UngCancer, 
Och just det, jag började jobba. 
 
Augusti
Min semestermånad. P & jag tog en spontanare till Turkiet, vilket var händelserikt i sig. Vår busschafför krockade påväg till hotellet bland annat. Men i övrigt var det en lugn och skön resa. Resten av vår semester var vi bara hemma, och bara njöt av ledigheten. 
 
 
September, Oktober
1 september åkte jag ner till ridskolan och myste med Generalen, jobbade, firade min födelsedag med mina fina vänner, jag fyllde 26. Vi hade SaraEnglaPeterEmilokväll här. 
 
 
November
Blev sjukskriven igen. Panikångest och ett stressigt jobb gjorde att jag bröt ihop helt och sjukskrevs. Ansökte till önskelistan genom Ung Cancer, Var på Ullared med Ellen och Mamma, 
 
 
 
December
Tror jag är den bästa månaden detta året, egentligen. Jag kom in på flexvux, skrev in på min ridskolan, klippte av mitt hår, umgicks med min kära kusin, var på spa, Firade 3 år med P, träffade Jacob. Men det bästa med december är att jag fick min önskan om att gå en makeupstylistutbildning. Den enda nackdelen var väll min fot, men det är redan bättre. 
 
 
 
 
 
Sammanfattningsvis så var 2014 ett bra år. Cancerfri, så så ska även 2015 fortsätta. Fast med mer göra och mindre vara hemma. Vara mer kreativ.